کاربرد بلاک چین

 

کاربرد بلاک چین

بلاک چین و ارز دیجیتال بر خلاف سیستم ‌های بانکی که دارای یک موقعیت مشخص و در اصطلاح متمرکز عمل می ‌کنند، مرکز داده‌ ای که در آن قرار دارند کاملا غیر متمرکز بوده و در سراسر جهان پخش هستند.



بلاک چین از رمزنگاری به منظور ایجاد امنیت در تبادلات  و حتی خرید و فروش ارز دیجیتال نیز استفاده می‌ کند و هر کسی در هر جای دنیا که به اینترنت دسترسی دارد می ‌تواند از آن در تراکنش ‌های خود استفاده کند. در ادامه برخی از کاربرد های بلاک چین را به شما معرفی می کنیم.

کاربرد بانکی

مؤسسات مالی فقط در ساعات کاری ۶ روز در هفته فعالیت می کنند و افراد در روز های تعطیل نمی توانند به کار های بانکی خود برسند. حتی اگر سپرده گذاری خود را در ساعات کاری انجام دهید، هنوز هم به دلیل حجم بالای تراکنش ‌ها، ۱ تا ۳ روز تراکنش تان می تواند برای تایید طول بکشد.

اما با استفاده از بلاک‌ چین هرگز کارتان به تاخیر نخواهد افتاد. با ادغام بلاک ‌چین در بانک ها، مشتریان، صرف نظر از زمان یا روز هفته می توانند معاملات خود را در طی ۱۰ دقیقه، یعنی مدت زمان لازم برای افزودن بلوک به زنجیره، پردازش کنند. با وجود بلاک ‌چین، بانک ها این فرصت را دارند که نقل و انتقال وجوه بین موسسات را سریع تر و ایمن تر انجام دهند.

استفاده در ارز دیجیتال

بلاک ‌چین و ارز دیجیتال بستر معاملات ارزهای رمز پایه مانند بیت کوین را تشکیل می دهند. ارز هایی مانند دلار آمریکا توسط یک مقام مرکزی که معمولاً بانک یا دولت می باشد تنظیم و تأیید می شود. داده و ارز یک کاربر که تحت یک سیستم مرکزی اداره می شود اصولا تحت تاثیر بانک یا دولت ها قرار دارد.

اگر بانک مربوطه ورشکست شده و یا در یک کشور با دولتی ناپایدار مستقر باشد، ممکن است ارزش پول آن ها در معرض خطر بیافتد و نگرانی هایی از این دست منجر به وجود آمدن بیت ‌کوین شد. بلاک ‌چین توسط بیت ‌کوین و دیگر ارز های رمز پایه با گسترش عملیات خود در سر تا سر شبکه رایانه ‌ای این اجازه را می دهد تا بدون نیاز .....

ادامه متن کامل در سایت سیدرضا مداح زاده

پست‌های معروف از این وبلاگ

راه های موفقیت در فارکس